bezár
 

film

2012. 04. 26.
A Torrente-filmek sztárja, Santiago Segura a hétvégén Budapestre látogat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Április 19-én a PARLUX Entertainment forgalmazásában 3D-ben és magyar szinkronnal indult a hazai mozikban (!) a Torrente-kultsorozat negyedik része, a film rendező-író-címszereplője, Santiago Segura pedig ennek örömére Budapestre látogat, hogy találkozzon a rajongóival.

prae.hu

Segura április 27-én, pénteken éjjel érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, a szemfüles rajongók akár már itt meglephetik... Aki viszont nem a meglepetések híve, az szombaton (április 28-án) 18 órától találkozhat a kultikus madridi vígjátékguruval, ekkor kerül ugyanis sor a nyilvános közönségtalálkozóra a Mi Mozink Lurdy Házban.

A szombat este egy Torrente éjszakai partyval ér véget a Fogas Házban. Amir itt biztosan számíthanaka  rajongók: Torrente-Kimittud, El Fary DJ set, találkozó a magyar szinkronhanggal, Csuja Imrével... 

Vasárnap, április 29-én az őrület folytatódik: a Cinema City Aréna Moziban, a 7-es teremben ismét közönségtalálkozóra kerül sor 13:30-tól, itt lesz az eredményhirdetése a Torrente-hasonmás versenynek is.  

Santiago Segurát legközelebb az Én, a séf című francia gasztrovígjátékban láthatják viszont. A film júniusban kerül a hazai mozikba a Budapest Film forgalmazásában.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Alex Garland: Polgárháború

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés