bezár
 

irodalom

2012. 04. 17.
Závada Péter után szabadon lelkes srácok szószátyárkodtak
Tarolt a vijjúú, vijjúú a D-Link kultúrestjén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Le sem lehetett küldeni a színpadról a rögtönző költőket, akik a friss kötetét bemutató Závada Péter után álltak a mikrofon mögé, hogy megmutassák tehetségük. Ki magyarul, ki angolul szövegelt, a rímek, ritmusok szeretete volt a közös nevező. A kultúrestet a békéscsabai megmondó ember, Mikee Mykanic zárta, akit kétszer is visszatapsolt a tömeg.

prae.hu

Závada Péter, alias Újonc Ahol megszakad című ropogós kötetéből verseltek zenére, rögtönöztek, majd Mikee Mykanic mondta a magáét a D-Link legújabb estjén. A hálózati eszközöket gyártó cég idén tízesztendős magyarországi leányvállalata ismét egy színvonalas slam poetry est mellé állt.

Az Amoeba és a SoulClap grúvközpontú, remekül táncolható zenéjére először az Akkezdet Phiai verseltek, majd a vállalkozó kedvű bulizók vették át a terepet. Az ifjú költőket alig lehetett leküldeni a színpadról, volt, aki több verssel is készült. Az estet a vijjunizmus ősatyja, a társadalomkritikával nem fukarkodó Mikee Mykanic zárta. A békési srácot egyszerűen nem akarta hazaküldeni a közönség, annyiszor tapsolták vissza.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Szvoren Edina Kérődző Kronosz című könyvét
Horváth Iván (1948-2024)
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés