bezár
 

irodalom

2012. 04. 12.
Új ügyvezető igazgató a Libri élén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kovács Péter, a Cartographia Kft. ügyvezetője lesz a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója április közepétől - közölte a Libri csütörtökön az MTI-vel.

prae.hu

Kovács Péter a pozíciót Walitschek Csillától veszi át, aki a Libri felügyelő bizottságának elnöke leszi, illetve betölti a céggel februárban egyesült Port.hu ügyvezető igazgatójának posztját is.

A Libri Csoport érdekeltségébe tartozik egyebek mellett a Jaffa Kiadó, a Libri Kiadó, a Cartographia, a Helikon, a Diafilmgyártó Kft. és a Kolibri.

Változott a Libri Csoport tulajdonosi struktúrája is: a fő tulajdonosok Balogh Ákos és Veszelovszky Zsolt mellett megjelentek kisbefektetők, köztük Liptay Gabriella, a Magyar Telekom korábbi marketingkommunikációs igazgatója.

A 20 éves Libri Könyvkereskedelmi Kft. mintegy 400 munkavállalót foglalkoztató országos hálózat, amely 34 üzletével, internetes áruházával, nyolcmilliárd forint feletti éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjeként 1,6 millió vásárlót szolgál ki évente.

Az 1996-ban alapított PORT.hu napjainkra a legnagyobb kulturális információs szereplővé vált a magyar piacon. A PORT.hu oldalainak látogatottsága naponta közel 300 ezer fő, ami a legnagyobb magyarországi hírportálok látogatottságával vetekszik. A cég további 5 környező országban nyújtja ugyanezen szolgáltatásait.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés