bezár
 

irodalom

2012. 04. 11.
"Ne légy láthatatlan!" - a www.queerkiado.hu irodalmi és grafikai pályázata
Beküldési határidő: 2012. április 20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A www.queerkiado.hu irodalmi és grafikai pályázatot hirdet leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témában. A pályázatra olyan pályamunkákat várnak, melyek egyéni megközelítésükkel hozzájárulnak egy sokoldalú látásmód megteremtéséhez a tolerancia jegyében.

prae.hu

A beérkezett pályaműveket Borgos Anna, Gerevich András és Kiss Tibor Noé értékeli.

Beküldési határidő: 2012. április 20.


Prózapályázat

Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.
A beküldött prózamunkák terjedelme maximum 10 000 leütés.
A műveket Word formátumban kell az info@queerkiado.hu elektronikus levélcímre elküldeni.

A pályaművek előtt minden esetben fel kell tüntetni a szerző nevét (esetlegesen írói álnevét) és e-mail címét.

A beérkezett pályamunkákra visszaigazoló e-mailt küldenek.
Kérésre az eredményhirdetés után rövid értékelő véleményt adnak.

Díjazás

A kiválasztott novellák megjelenési lehetőséget kapnak egy prózaantológiában, amely az eredményhirdetés után egy hónapon belül kiadásra kerül. Az első három helyezett és a különdíjas számára külön felolvasóestet biztosítanak a szervezők. Az első három helyezett ajándékpéldányt kap.

Eredményhirdetés

Május 7-én, az eredményről e-mailben értesítik a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon ("Ne légy láthatatlan", az irodalmi pályázat ) is olvasható lesz.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérnek szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők a www.queerkiado.hu honlapról.


Grafikai pályázat

A grafikai pályázatra olyan fekete-fehér grafikai alkotásokat várnak, melyek egyedi és kreatív formában reflektálnak a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű témára.

Maximum három alkotással lehet pályázni. A képek esetén kérik a minél nagyobb felbontást, valamint a fájlnévben és a levélben egyaránt feltüntetni a kép(ek) címét.

Díjazás

A nyertes grafikai alkotás adja a prózaantológia borítóját, ezáltal reprezentálja a kötetet. A nyertes ajándékpéldányt kap. A további kiváló munkákból belső illusztrációt állítanak össze. A legjobb képekből a könyvbemutatón kiállítást rendeznek.

Eredményhirdetés

Május 7-én, az eredményről e-mailben értesítik a résztvevőket. A nyertes pályamunka címe és szerzője a www.queerkiado.hu honlapon és a Facebook oldalon ("Ne légy láthatatlan", a grafikai pályázat) is olvasható lesz.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket kérnek szintén e-mailben csatolni. A dokumentumok letölthetők a www.queerkiado.hu honlapról.


Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

A pályázat kiírása a kiadó honlapján itt olvasható:
http://www.queerkiado.hu/lathatatlan.html


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés