bezár
 

színház

2012. 03. 29.
Kreatív fesztivál tavaszi fáradtság ellen - Félidőhöz közeledik az improvizációs fesztivál
I M P R Ó 7 2.0 2012. március 26. - április 1., IMPRÓ – kreatív töltőállomás, 1066 Budapest, Ó utca 4.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Félidőhöz közeledik az IMPRÓ7 2.0 Fesztivál, melynek első három napját pezsgő ötletek, kreativitás, pörgés, meglepetések, önfeledt nevetés jellemezte.

A budapesti IMPRÓ – kreatív töltőállomáson (1066 Budapest, Ó utca 4.) hétfőn az Operettszínház színészei (Impro és Kontra), valamint az Itt és Most nyitották a sort. Kedden izgalmas, kriminális hangulatú produkciókkal mutatkoztak be a Gyilkosok (improvizáció életre-halálra), szerdán pedig a pszichológia nagymesterei, a playback színház nagy öregjeiből álló Pszínház, és a Még 1 Mesét Akciócsport szórakoztatta a közönséget.

Szkéné színház


Tedd magad szabaddá

A hátralévő néhány nap is kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen a rendezvénysorozaton fellép a hazai improvizációs műfaj színe-java.

Csütörtökön Földessy Margit és az IMposztorok PROdukciója, valamint Hajós András Dalpéksége szerez felejthetetlen perceket. A péntek a Grund Színházé, a Momentán Társulaté és Nyeső Marié. Szombaton az Improvokál és a győri Import Impró lép fel, míg a SZABAD A PÁLYA keretében kísérletező csapatok, baráti társaságok, fiatal, induló társulatok kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A fesztivál csúcspontja, a szombat esti ImpróLekvár a színházi improvizáció hazai képviselőinek, az Impró7 fellépőinek közös játéka lesz. Az a fórum, ahol a társulatok együtt hoznak létre valami különlegeset: valódi imprószínház, benne mindennel, amit a héten láthattak: klasszikus improvizációval, zenével, személyes történetekkel.
 

Vasárnap Soharóza kórus mutatkozik be, s mellette középiskolás csapatok és vállalkozó kedvű felnőttek is kipróbálhatják az improvizációt, a szellemi felszabadítás e szórakoztató műfaját, íme a program.
 

A rendezvény házigazdája a Momentán Társulat.

Az IMPRÓ 7 2.0 részletes programja itt található!

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés