bezár
 

színház

2012. 03. 21.
A Magyar Narancs tagadja Pozsgai Zsolt állításait
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Narancs című hetilap tagadja Pozsgai Zsoltnak, az Új Színház művészeti vezetőjének keddi állításait, köztük azt, hogy a lap a színház új vezetése ellen közpénzből finanszírozott lejárató kampányt folytatott az előző vezetéssel kötött szerződés alapján. Pozsgai Zsolt az MTI-nek azt mondta, kész bizonyítani állítását.

Szkéné színház

Pozsgai Zsolt kedden, az Új Színház Földindulás című bemutatójának sajtótájékoztatóján azt mondta, a Magyar Narancs két szerkesztője szerzőket, örököseiket, ügynökségeket keresett fel, hogy játszási jogaikat vonják vissza, illetve ne is adják át az Új Színháznak.

Pozsgai Zsolt arról is beszélt, hogy az Új Színház előző vezetése szerződést kötött a lappal az ellenük folytatódó lejárató, közpénzből finanszírozott kampányra.

A Magyar Narancs szerdán közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben azt írják: "Pozsgai Zsolt ezen állításai hazugságok. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Narancs semmiféle, közpénzből finanszírozott lejárató kampányt nem folytatott az Új Színház vezetése ellen, az Új Színházzal erre vonatkozó szerződést nem kötött, és a lap szerkesztői egyetlen szerzőt, örököst vagy jogtulajdonost sem kerestek fel avval, hogy a játszási jogokat vonják vissza, illetve ne adják oda az Új Színháznak."

Mint írták, a Magyar Narancs kiadója Pozsgai Zsoltot ezekért a valótlan kijelentéseiért személyiségi jogsértés miatt beperli.

Pozsgai Zsolt az MTI-nek úgy nyilatkozott: nem kívánja kommentálni a dolgot, de ha arra kerül a sor, akkor kész bíróság előtt is bizonyítani állítását.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés