bezár
 

art&design

2012. 03. 14.
Továbbra is keresi a Hagyományok Háza a Szívvel-lélekkel kampány logóját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bár a Szívvel-lélekkel kampány szignáljára, logójára és szlogenjére kiírt eredeti pályázat már leárult, a Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület tovább keresi a népi kultúra mai formáit népszerűsítő program logóját. Az újabb pályázatokat március 25-ig várják.

prae.hu

Serfőző Melinda, a Hagyományok Háza sajtóreferense felidézte, hogy a Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület a népi kultúra 21. században élő formáinak népszerűsítését célzó kampányt indít. Ennek szignáljára, logójára és szlogenjére írtak ki pályázatot, amelynek beadási határideje március 10-én lejárt, és amelyre 42 pályázó 74 pályaművet küldött be.

Hozzátette, hogy a zsűri a "Hagyomány. Éld bele magad!" szlogent találta a legjobbnak, amelyért a győztes 50 ezer forint díjazásban részesül. A szignálok közül 20 ezer forinttal jutalmazták a legjobbnak ítélt művet, de ebben a kategóriában győztest nem hirdettek.

A logópályázatra érkezett munkák között az elbírálók nem találtak megfelelőt, ezért március 25-i határidővel új pályázatot írtak ki. A pályaműveket a hhbk@hagyomanyokhaza.hu címre várják. A győztes pályamű bruttó 80 ezer forint díjazásban részesül - fűzte hozzá a sajtóreferens.

Az újra kiírt pályázaton belföldi vagy határon túli magánszemélyek vehetnek részt, egy induló legfeljebb három munkával jelentkezhet.

Serfőző Melinda elmondta: előnyt élveznek azok a pályázók, akiknek alkotásaiból egyértelműen látszik a kapcsolat a magyar népi hagyományokkal, ám mindezt a mai kor szellemiségének megfelelően mutatják meg.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
Az acb Galéria Redők című tárlatáról
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés