bezár
 

zene

2012. 03. 06.
A Magyar Könnyűzene Ünnepe
Akasztói Aréna és Rendezvényközpont, 2012. május 26-27.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miközben egyre több külföldi sztár ad koncertet Magyarországon, a hazai előadók fellépéseinek sikere azt bizonyítja, hogy a magyar közönségnek nagy igénye van a hazai énekesekre, zenekarokra, és azokra az általuk megismert magyar slágerekre, amelyeket együtt énekelhetnek velük. A fellépők sokszínűsége és eltérő korosztálya azt bizonyítja, hogy a minőségi és értékes zene, és így a magyar könnyűzene is kortalan.

prae.hu

Az Akasztói Aréna és Rendezvényközpontban egy nagyszabású kétnapos fesztivál kerül megrendezésre 2012. május 26-27-én, A Magyar Könnyűzene Ünnepe elnevezéssel olyan sztárok közreműködésével, mint többek között

Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Janicsák Veca, a Hooligans, a Republic, Kökény Attila, Tolvai Renáta, Tóth Vera és Tóth Gabi. 

Május 26-án
Vastag Csaba és Vastag Tamás, a Hooligans, a Republic, Demjén Ferenc és az FG4 Illés Emlékzenekar

Május 27-én
Kökény Attila és Tolvai Renáta, Rúzsa Magdi, az Abrakazabra - Charlie-val, Somló Tamással, Tóth Verával és Tóth Gabival, Keresztes Ildikó
és Janicsák Veca lépnek fel.


Az Akasztói Aréna és Rendezvényközpont és környéke európai színvonalú infrastruktúrával rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a kétnapos ünnep helyszínének.

A környéken hasonlóan nagyszabású rendezvényt nem szerveztek a közelmúltban, ezért a szervezők különösen nagy érdeklődésre számítanak, de budapesti és az ország más részeiről érkező vendégekre is számítanak.

A két nap alatt nem csak ismert magyar fellépők koncertjeit hallgathatja meg és láthatja a közönség, hanem a magyar vendéglátást és gasztronómiát is élvezheti. Az immár egyfajta "minifesztiválnak" is tekinthető rendezvényen több hazai élelmiszer ipari cég és borászat is képviselteti magát termékeivel.

A szervezők különösen fontosnak tartják, hogy a családosoknak is kényelmes és vonzó szórakozási lehetőséget biztosítsanak, amely a jegyárakban ugyanúgy tükröződik, mint a helyszín kialakításában és a rendezvény biztonságának garantálásában.

A fesztivál látogatói számára a szervezők kedvezményes buszjáratokat indítanak a környék nagyvárosaiból és Budapestről is.

www.magyarkoncertfesztival.hu

A jegyárak:

- napijegy március 15-ig: 4000 forint
- napijegy március 16-től május 25-ig: 6000 forint
- napijegy a rendezvény napján: 8000 forint


nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Renaud-Delage: Gru 4
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés