bezár
 

art&design

2012. 03. 01.
Álomfejtés: Veréb Zsuzsa képei a Körönd Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Álomfejtés címmel egy mozgalmas álom-éberálom világ történéseit mutatja be új kiállításán Veréb Zsuzsa: az energikus alkotásairól ismert festőművész képei péntektől egy hónapon át láthatók a budapesti Körönd Galériában.

prae.hu

Veréb Zsuzsa művei nem sorolhatók egyetlen konkrét stílusirányzathoz sem, élénk színvilágukkal, sokszor meghatározhatatlan formavilágukkal mégis egyediek, jól felismerhetőek.

"Erőteljes érzések, hangulatok, vonalakká, ívekké materializálódva állandósulnak, a megállított idő egy darabkájának hiteles lenyomataként. A mozdulatlan kép, amelynek létrejöttét érzelmek kavalkádja instruálta, a megfelelő befogadóra találva ismét élettel telik meg. Ilyen ez a játék, amelynek alkotó és szemlélődő egyaránt részese" - fogalmazott a művész honlapján.

Veréb Zsuzsa festményeivel legutóbb egy éve találkozhatott a budapesti közönség. A Körönd Galériában ezúttal 30 kép látható tőle, az elmúlt egy év alkotótevékenységének esszenciái.

Az önálló tárlatot pénteken 18 órakor a VISART Művészeti Akadémia tanára, Brittnek Andrea nyitja meg. A kiállítás egy hónapon keresztül, április 2-ig ingyenesen látogatható.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Platon Karataev: Napkötöző


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés