bezár
 

színház

2012. 02. 20.
Bemutató a Madách Színházban: Úgy élj, mint a szél…
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Úgy élj, mint a szél… címmel mutatja be két fiatal művész, Baranyai Annamária és Balog János előadói estjét a Madách Színház; a produkciót március 2-án a stúdiószínpadon láthatja a közönség Galambos Attila rendezésében.

Szkéné színház

Koncert, színházi előadás, előadói est, show-műsor, és még sokféle műfaji meghatározással illethetnénk Baranyai Annamária és Balog János bemutatkozását - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, az előadás 80 perce alatt a néző színes képet kap két izgalmas személyiségről, pillanatfelvételt két fiatal művészről, akik megmutatják, hol tartanak a pályájukon, mit tartanak fontosnak életüknek ezen a pontján, mi felé törekednek. Szóba kerülnek az elérhető célok, szerepek, és azok is, amelyek lehetősége távolabbinak tűnik, vagy akár elérhetetlennek, de az előadói esten megszülethetnek.

"Szó lesz örömökről, félelmekről, álmokról, gyermekkorról, szerelmekről, elvágyódásról és hazatérésről. Az est egyetlen vallomásfolyam, személyes sorsukkal való szembenézés és őszinte kitárulkozás" - áll a produkció ismertetőjében.

Mint hozzáteszik, mindez olyan dalok segítségével, amiket a musical műfajának rajongói jól ismerhetnek, ám most új összefüggésbe kerülnek. A címadó dal mellett az esten elhangzik többek között a West Side Story Maria, a Hair Easy To Be hard, a Valahol Európában Nézz rám, a Rudolf Nem más mint én, a Spamalot A díva dala és a Rebecca Mégis él tovább című száma.

Mint írják, Balog János Szirtes Tamás növendéke volt a Színművészeti Egyetemen, Baranyai Annamária a Madách Színház fiatal művésznője, aki eddig kisebb szerepeket játszott.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés