bezár
 

építészet

2012. 02. 18.
A windsori kastély parkjában kempingezhetnek a nyári londoni olimpia látogatói
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A windsori kastély parkjának egykor privát vadászterületként használt részén kempingezhetnek a nyári londoni olimpia látogatói.

prae.hu

Az alkalmi kemping összesen ezer ember befogadására lesz alkalmas. A sátrakkal, lakóautókkal és motorokkal érkezőknek 40 fontot (14 ezer forint) kell fizetniük naponta a királyi környezetért és legalább három éjszakát kell maradniuk.

Mint azt Jon Dale, a kempinget üzemeltető The Camping and Caravanning Club szóvivője elmondta, a táborhelyről gyakorlatilag látni lehet a windsori kastély tetejét, és jóval olcsóbb, mint a környező szálláshelyek - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában (www.telegraph.co.uk).

Az olimpiai idejére szóló helyi szobafoglalások ára akár a 200 fontot (70 ezer forint) is elérheti éjszakánként. A július 20-ától augusztus 16-áig üzemelő kempingben - II. Erzsébet királynő jóváhagyásával - összesen 286 sátorhely lesz.

A Berkshire grófságbeli park kempingezőinek elsőosztályú kiszolgálásáról egy helyi vendéglátóegység is gondoskodik majd, amely a windsori birtokon fekvő királyi földek terméseit kínálja a látogatóknak. A sátorozók alig három kilométerre lesznek az olimpia kajak-kenu versenyeinek otthont adó Dorney Lake helyszínétől.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

építészet

Breuer Marcell emlékkiállítás Pécsett
építészet

Interjú Filip Rybkowskival
építészet

Beszámoló a 18. Velencei Építészeti Biennáléról
építészet

Interjú Kőszeghy Flórával

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés