bezár
 

irodalom

2012. 02. 16.
Blogban mondja el a Libri
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Könyvei támogatása és olvasói tájékoztatása céljával blogot indított a Libri Kiadó. Mivel a kiadó a Nyugati téren található, nem vacakoltak sokat a névadással: nyugatiter.tumblr.com lett a nyerő választás.

prae.hu

A felületen a Libri és a Helikon köteteiről olvashatunk érdekességeket, híreket. De éppígy értesülünk a rendezvényekről, programokról, és a kiadóval kapcsolatos sajtóeseményekről. A blog kitér a szerzők kapcsán keletkező főbb hírekre, eseményekre, utal azok szakmai blogjára, sőt, folyóiratmegjelenéseire. Megtudható az is, milyen Facebook-játékot indított éppen a Libri Kiadó.

Alapvetően olyan tartalommal töltik fel ezeket a felületeket, melyek segítik eligazodni az olvasókat a várható könyvmegjelenések terén, és növelik a kiadó iránti elkötelezettséget. Egyúttal azt az internetes hálózatot bővíti a blog, amelynek eddig a Libri és a Helikon kiadói honlapjai, ezek Facebook-oldalai, s a szerkesztőségek munkatársainak Facebook-oldalai voltak a tagjai. Tehát növelik a szinergiákat, s nyilván el akarják mélyíteni a Libri kiadói csoport honi internetes beágyazódását.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Horváth Iván (1948-2024)
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés