bezár
 

art&design

2012. 02. 06.
Szélesre tárt kapuk - A Műcsarnok együttműködési megállapodást kötött a legnagyobb művészeti szervezetekkel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt héten a Műcsarnok és a két legnagyobb hazai, alkotókat tömörítő szervezet, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége között együttműködési megállapodás jött létre.

prae.hu

A szerződést a MAOE és az MKISZ elnökei, Aknay János és Simonffy Márta, valamint a Műcsarnok igazgatója, Gulyás Gábor írták alá. A szerződés megkötésével a két művészeti szervezet tagsága ingyen látogathatja a Műcsarnok, a Mélycsarnok és az Ernst Múzeum kiállításait és egyéb kedvezményekre is jogosult, amelyeket a kortárs képzőművészet első számú hazai központja biztosít számukra.

Gulyás Gábor az esemény kapcsán elmondta, hogy az idei évtől változtak a Műcsarnokra vonatkozó kedvezményes belépésre jogosultság feltételei. Mostantól kezdve kizárólag együttműködési megállapodások alapján biztosítanak ingyenes vagy kedvezményes belépési lehetőséget a különféle szervezetek tagjai számára. Ugyanakkor az igazgató azt is hangsúlyozta, hogy más hazai vagy nemzetközi szakmai szervezetek képviselőivel is nyitott az erről szóló tárgyalásra. A mostani megállapodás értelmében több mint tizenkétezer magyar művész látogathatja ingyenesen a kiállításokat.

Budapest, 2012. február 6.


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés