bezár
 

irodalom

2012. 02. 03.
Táblamagzin – Magyar alkalmazás tarol az Android Marketben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A magyar fejlesztésű Táblamagazin alkalmazás a hazai androidos táblagépeken az ötödik legnépszerűbb program, mellyel olyan versenyzőket utasít maga mögé az Android Marketben, mint a Facebook vagy az Angry Birds ingyenes változata. A Táblamagzin lapcsaládjának tagja portálunk, a PRAE.HU is.

Mire jó egy tablet? – kérdezik sokan, és bizony a válasz nem is olyan egyértelmű, mint gondolnánk. A táblagépek mint szórakoztató elektronikai eszközök, az internetezésen és játékon kívül ugyanis számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek színesebbé teszik a felhasználók hétköznapjait.

Ilyen például a digitális könyvek, illetve újságok olvasásának lehetősége, mely amellett, hogy egyszerűsíti mindennapi olvasnivalónk beszerzését, olyan multimédiás élménnyel is gazdagítja a felhasználót, mely eddig a hagyományos könyveknél, és újságoknál elképzelhetetlen volt. A videókkal, mozgó animációkkal ellátott fizetős kiadványok mellett ugyanakkor az ízléses és színvonalas ingyenes tartalmak is egyre keresettebbek.

"A Táblamagazin.hu népszerűségének talán az egyik legfőbb oka, hogy olvasóink úgy lapozgathatják magazinjainkat, akár egy nyomtatott kiadványt, ezenkívül bárhová magukkal vihetik az összes lapszámot, amiket ugyanúgy gyűjthetnek, mint nyomtatott társaikat" – nyilatkozta Dén Mátyás András, a Táblamagazin.hu digitális újsággosstandot üzemeltető Opinion Leaders Kft. ügyvezető tulajdonosa. "A Táblamagazin alkalmazással a célunk az, hogy minél több ingyenes, ugyanakkor igényes magazint tudjunk kínálni a tablet-tulajdonosok számára, ezzel egyértelművé téve az eszköz egyik fontos propozícióját: tökéletes e-könyv és e-újság olvasó. Jelenleg 18 különböző témájú, kétheti rendszerességgel megjelenő lap található a portfolióban, a célunk az, hogy 2012-ben a megjelenő magazinok számát 50-ig bővítsük. Az első három hónapban letöltött több mint 1.200 alkalmazás és 35.000 magazinletöltés azt igazolja, hogy óriási az igény az ingyenes, minőségi tartalmakra a tableteken" – tette hozzá.

A Táblamagazin jelenleg tizennyolc tematikus magazint kínál ingyenesen a táblagép tulajdonosok számára: Autópult, Betegszoba, Carsandgirls, Édenkert, Funzine, Globspot, Háziállat, Lakbermagazin, Motorinfo, Porthole Tablet, PRAE.HU, Profitline, Rita Konyhája, Rúzs és más, Shopping.hu, Szülők lapja, Tiszta jövő, Wikitech.

A magazinok legfrissebb számai a www.tablamagazin.hu oldalról ingyenes e-mail előfizetéssel, illetve az Android Marketből és az Apple Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásokon keresztül szerezhetők be.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés