bezár
 

zene

2012. 01. 04.
4 éves a Budapest Jazz Club
2012. január 6. Budapest Jazz Club (1088 Múzeum utca 7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Jazz Szilveszter után a jazz barát közönséget minden évben szinte azonnal újabb „kötelező programmal” csalogató Budapest Jazz Club születésnapi partiján a tavalyi évekhez hasonlóan idén és több száz érdeklődőt várnak a szervezők.

prae.hu

A 21.00-kor kezdődő Borbély Mihály Balkan Jazz Project a Harmónia Jazzműhely sorozat keretében lép színpadra.

A jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó szaxofonos, Borbély Mihály maga is nagyszerű zenekarvezető, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, kinek improvizatív muzsikáját a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát medence és a Balkán népzenei örökségének ötvözése jellemzi.

A Balkán Jazz Project a Quartet B és a Vujicsics együttes közös koncertjei során alakult ki a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó szaxofonos vezetésével. A zenekar sokszínűségét és az autentikus balkáni hangzást buzuki, tárogató, és cimbalom hangja garantálja.

A koncertet követően az ilyenkor szokásos, rezidens jam session zenekarok veszik át a színpadot: rögtön nem is egy, hanem párhuzamosan két szinten.

Az emeleti koncertteremben a kiváló gitáros, Gyárfás István zenekara, míg a földszinten, az Egri-Tzumo-Emilio Trio gondoskodik az örömzenélés New Orleans-i klubokat idéző hangulatáról.

Az előző születésnapok hagyományához híven, a klub idén is értékes jazz-tombola nyereményekkel és 300 szeletes születésnapi tortával várja vendégeit.

2012. január 6. 21:00
Budapest Jazz Club : 1088 Múzeum utca 7.

A belépés ingyenes

4 éves a Budapest Jazz Club 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés