bezár
 

színház

2011. 12. 31.
Átadták az Ararat-díjat a Bárka Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Átadták az Ararat-díjat a Bárka Színházban pénteken: a közönség az idén Kálid Artúrt és Varga Anikót találta a legjobbnak.

Szkéné színház

A Bárka Színházban az év legjobb alakításáért járó közönségdíj, az Ararat-díj várományosaira az interneten szavazhattak a nézők - olvasható a Bárka Színház MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

Mint írják, a legjobb férfi alakításért járó díjat az idén Kálid Artúr kapta Michael West Szabadesés című színdarabjában nyújtott játékáért. A második helyet Ilyés Róbert, a harmadik helyet pedig Kardos Róbert szerezte meg. Kálid Artúrhoz hasonlóan, ők is a Szabadesésben nyújtott színészi munkájukkal érdemelték ki a közönségdíjat.

A közönség a színésznők közül Varga Anikót tartotta az idén a legjobbnak, aki szintén a Szabadesésben nyújtott alakításáért kapta meg a 2011-es Ararat-díjat. Második helyen a Párkák című meseopera Andikája, Spolarics Andrea végzett. A harmadik helyért járó díjat Szorcsik Kriszta kapta Mildred megformálásáért a Fahrenheit 451 című színműben.

Az Ararat-díjak mellett december 30-án adták át a színházban a Mesterember-díjakat is. A díjjal a Bárka Színház művészei jutalmazzák minden évben a társulat nem színész tagjait. A Mesterember-díjat Seress Zoltán igazgatótól Kiss Mónika művészeti titkár (I. hely), Várda Zoltán gondnok (II. hely), valamint Belényesi Zoltán hangtár vezető és Petrik Zsolt ügyelő (III. hely) vehette át.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés