bezár
 

zene

2011. 12. 28.
A Főnix Csarnokban zárja az évet a Tankcsapda
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Debrecen főterén rendezett tavaly szilveszteri koncert után csütörtökön visszatér a Főnix Csarnokba a Tankcsapda, amely immár huszadik alkalommal zárja "hazai pályán" az évet.

prae.hu

A zenekar 1992 óta hagyományosan Debrecenben lép fel utoljára az évben, idén hatodik alkalommal a Főnixben, Magyarország második legnagyobb koncerthelyszínén - közölte Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtófőnöke az MTI-vel.

Az időjárás az utóbbi időben nem volt kegyes Debrecenben a rockbandához: a tavaly szilveszteri mínusz 12 fokos fagy után idén nyáron a Campus Fesztivál zárónapján hatalmas vihar és szakadó eső kísérte fellépésüket.

"Tavaly nagyon nehéz volt megküzdeni a mostoha téli időjárással" - idézte szilveszteri emlékét Lukács László frontember, hozzátéve, hogy ennek ellenére az egyik legjobb koncertjük és szilveszteri emlékük volt a Kossuth téri buli.

Az énekes beszélt arról is, hogy nagyon sokan vidékről, vagy a környező országokból is külön az év végi koncertre készülnek. Híre ment ugyanis, hogy Debrecenben a Tankcsapda igyekszik valamiképp "önmagát is felülmúlni" - hangoztatta Lukács László.

A Tankcsapda először 2004-ben, 15. születésnapján lépett fel a Főnix Csarnokban. Utána még négyszer töltötték meg az arénát és csütörtök este is telt házat, tízezernél több rajongót várnak.

A "tankok" előtt a budapesti Leander és a Los Angeles-i Verismo lép fel, akiket a zenekar tagjai hívtak meg az évzáró bulira.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés