bezár
 

film

2011. 12. 22.
Az SPI International 8 HD csatornát indít a bolgár Satellite BG platformmal közösen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az SPI TV Ltd. UK, az SPI International csoport tagja ma bejelentette, hogy szerződést kötött a Satellite BG nevű bolgár műholdas platformmal, amely hasonlóan a cseh és szlovák CS Link, Skylink, cseh T-Mobile TV és holland Canal Digitaal szolgáltatókhoz az egyik legnépszerűbb orbitális pozícióból, az Astra 23.5 Keletről sugároz.

prae.hu

A Satellite BG nyolc egyedülálló HD csatornából álló csomagot indít el: a FilmBox csomag része a FilmBox HD, a FilmBox Action HD, a FightBox HD, a Docubox HD, a FashionBox HD, az Erox HD, az Eroxx HD és az Eroxxx HD csatornák lesznek. A csatornacsalád a Satellite BG jelenlegi HD kínálatát fogja erősíteni Bulgáriában.

„Az SPI International csoporttal történő együttműködésünk HD technológián alapuló új csatornákat hoz az előfizetőinknek és a jövőben akár 3 dimenziós élményt is. A FilmBox csomag széleskörű vonzó új műsort kínál: friss mozicsatornákat, dokumentumfilmeket, életmóddal kapcsolatos és erotikus tartalmat egyaránt. Nagyon örülünk annak, hogy mi vagyunk az első európai szolgáltató, ahol elindul a FightBox csatorna 32 különböző kontaktsporttal mint az MMA, Muai Thai, Karate és Sumo” – mondta Stefan Bonev, a Satellite BG ügyvezető igazgatója.

„Bulgária a hatodik ország a közép- és kelet-európai régióban Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Románia után, ahol az SPI International csoport televíziós portfóliója jelen van. Büszkék vagyunk arra, hogy üzleti partnerévé válhatunk egy ilyen fontos, gyorsan fejlődő és innovatív média platformnak.” – mondta Loni Farhi, az SPI International csoport elnöke. „Ez a szerződés fontos részét képezi a dinamikus európai terjeszkedésünknek.” – tette hozzá Farhi úr.

A Satellite BG AD fő profilja a műholdas televíziós szolgáltatás. A cég által kínált csomag 60+ SD és 20 HD csatornát tartalmaz. A Satellite BG exkluzív tartalmat, értéknövelő szolgáltatásokat, kiváló sugárzási minőséget és ügyfélbarát szolgáltatást nyújt elfizetőinek.

A new york-i, londoni, amszterdami, madridi, varsói, tel aviv-i, isztambuli, prágai és budapesti irodákkal rendelkező SPI International csoport vezető film és televíziós tartalomszolgáltató a moziforgalmazás, DVD és VOD forgalmazás és pay TV csatornák gyártásának és terjesztésének területén. A cég csupán Európa területén 32 filmes és tematikus csatornát kínál. A kétezer filmből és televíziós sorozatból és többezer órás egyéb műsorból álló rendkívül széles portfólióját az SPI International az olyan nagynevű stúdiókkal való együttműködéseknek köszönheti, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, Beta Film, Fremantle Media.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés