bezár
 

film

2011. 12. 07.
Várják a jelentkezéseket a VAS-FILM fesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Várják a jelentkezéseket a VAS-FILM fesztiválra; az országos függetlenfilmes találkozót 2012 április 12. és 15. között már nyolcadszor rendezik meg a Vas megyei Táplánszentkereszten.

prae.hu

Meskó Krisztián, a fesztivál főszervezője az MTI-nek elmondta: a seregszemlére bárki nevezhet, a filmekkel kapcsolatban sem tematikai, sem műfaji megkötés nincs, de az alkotásokat csak digitális formátumban, DVD-minőségben fogadják el.

A jelentkezők nagy száma miatt most először a filmek csak előválogatás után kerülhetnek be a versenyprogramba, az előzsűrizést a fesztivál egykori zsűritagjai közül felkért filmes szakemberek végzik - fűzte hozzá.

A fesztiválra 2012 február 24-ig fogadják el a jelentkezéseket a táplánszentkereszti Jókai Mór Művelődési Ház, Községi - Iskolai Könyvtár és Teleház címén. A pályázati feltételek elfogadásával a jelentkezők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fesztiválra beküldött alkotásuk a VAS-FILM - Vas Megyei Függetlenfilm Fesztivál Archívumába kerüljön - hívta fel a figyelmet Meskó Krisztián.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés