bezár
 

film

2011. 12. 02.
Decemberben is magyarhangya az Odeonban!
Odeon Lloyd mozi,1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 7.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folytatódnak a magyarhangya vetítések decemberben is az Odeonban. Bikerek mutatják be az Inside Out című filmet, premier előtt jön Az élet fája, a skandinávfanok pedig Bent Hamertől láthatják a Tojásokat. A civil sáv második rendezvényén Bibliothèque Pascal várható, és lesz 24 órás ELTE Filmnap a sci-fi jegyében, ami még aznap egy Mass Meetingbe torkollik. Nincs megállás...

prae.hu

December 5-én hétfőn és 6-án kedden 18:30 és 20:00 órától:
Inside Out magyarországi filmpremier


Saját szemszögükből akarják bemutatni a freeride mountain bike világát és mindazt, amit a freeride adott nekik. A filmben elvisznek minket azokra a helyekre, ahol mindig is csapatni akartak, és olyan nyomot építettek, amely kifejezi stílusukat. A riderek készítették ezt a filmet, a nézők pedig megtudhatják, hogy miről is szól a valódi mountain bike életstílus. Az Inside Out az első perctől magával ragad mindenkit! Olyan meneteket láthattok majd, amit újra és újra meg akartok nézni.
Jegyár: 950 Ft

December 8. csütörtök 20:00 óra:
Északi Szél, Prizma skandináv filmklub - Tojások

December 8-án, csütörtökön egy ritkán látható abszurd komédia kerül műsorra a Tótumfaktum és a Dalok a konyhából rendezőjétől a PRIZMA skandináv filmklubjában. A film után Lichter Péter, a Prizma szerkesztője beszélget a közönséggel. A filmklub ideje alatt kedvezményes 500Ft-os áron vehetitek meg a PRIZMA filmművészeti folyóirat eddig megjelent számait az Odeon pénztárában.
Jegyár: diák 650 Ft/ teljes 950 Ft

December 9. péntek 18:00 óra:
Civil sáv #02 - Bibliotheque Pascal


Hajdu Szabolcs filmjét nézhetitek meg közösen a Humana Egyesülettel, az Amnesty International Magyarországgal és a Kék Pont Alapítvánnyal. Vetítés után pedig irány az Odeon kuckója, ahol a filmre reflektálva, egy tréner segítségével, interaktív módon oszthatjuk meg egymással nézeteinket.
Molnár Illés beszámolóját az A38-on Hajdu Szabolccsal való Újnautilusos beszélgetésről itt olvashatjátok a PRAE.HU-n.
Jegyár: 800 Ft

December 9. péntek 20:30 óra:
magyarhangya ajánlja premier előtt: Az élet fája (Tree of life)

Premier előtt vetíti a magyarhangya Az élet fája (Tree of Life) című gyönyörű képi világgal rendelkező filmet. Vetítés előtt pár szóban a filmről beszél a magyarországi forgalmazó, a Corner Film. Megyeri Dániel kritikája a filmről a PRAE.HU-n itt olvasható.
Jegyár: 950 Ft

December 10. szombat 12:00-től 11. vasárnap 12:00-ig:
24 órás Elte Filmnap a sci-fi jegyében

Az ELTE BTK HÖK Film SzHÉK ezzel a rendezvénnyel köszönti a decemberben nagykorúvá váló Odeon Lloyd Mozit. A részletes program, a vetítésre kerülő filmek listája a PRAE.HU-n is olvasható
Jegyárak:
12 filmes bérlet: 2500 Ft/ ELTE-s diákigazolvánnyal: 1500 Ft

December 11. 14:00 óra:
Mass Meeting


A találkozón nem csak a Mass Effect univerzumról tudhattok meg érdekes információkat, bemutatásra kerül a hazánkban a Tuan Kiadó gondozásában megjelenő Mass Effect regénysorozat, és az ME univerzumban játszódó új, angol nyelvű képregény is, amely a játéksorozat harmadik részének beharangozójaként látott napvilágot.

16:00 órától a Vasember 2 lesz megtekinthető.
A rendezvényről bővebb infó itt található.

December 12. 19:00 óra
12... Kiss Dzsamila, Nizák Júlia és Vida Léna kiállítása és az Éjfélkor Párizsban című film vetítése


Tizenkettedik hó tizenkettedikén Kiss Dzsamila, Nizák Júlia és Vida Léna művésznők kiállítják tizenkét művüket a hasonlóan művészi hangulatú Odeon Lloyd Moziban. A kiállítást Somogyvári Bálint nyitja meg. A hivatalos megnyitó után levetítik az Éjfélkor Párizsban című legújabb Woody Allen filmet, melyről hamarosan olvasható a PRAE.HU-n Schalk Endre Kornél kritikája itt.
Jegyár a filmre: diák 650 Ft / teljes 950 Ft

nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés