bezár
 

art&design

2011. 11. 08.
Budavári Őszbúcsúztató Éjszakák a hétvégén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mentési bemutatóval, zseblámpás időutazással és divatbemutatóval is várják az érdeklődőket november 12-13-án és 19-én a Budavári Őszbúcsúztató Éjszakákon.

prae.hu

A programok a Sziklakórház Múzeum, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, a Magyar Országos Levéltár, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, a Kresz Géza Mentőmúzeum, valamint a Budavári Önkormányzat összefogásával valósulnak meg.

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban 12-én a látogatók meghallgathatják Debrődi Gábor mentéstörténeti előadását és Ungvárnémeti Tóth László verseit Galkó Balázs színművész tolmácsolásában, az épület mellett a Kresz Géza Mentőmúzeum pedig retró mentési akciót mutat be. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum 13-án interaktív múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásoknak ad otthont, ezen túl az érdeklődők áriákat és duetteket hallhatnak Puccini operáiból Vincze Bernadett szoprán, Keresztes Laura szoprán, Számvéberné Kenyeres Mónika mezzoszoprán és Honinger László tenor előadásában, zongorán kísér Salgó Tamás.

A Magyar Országos Levéltárban november 19-én Náray Tamás divattervező az "örök nő és a divat szüntelen változó kapcsolatáról" beszél, emellett mini divatbemutató, gyermek- és kézműves programok, valamint nőkről szóló előadások színesítik a kínálatot.

A Sziklakórház Múzeumban 12-én, 13-án és 19-én is egyebek mellett interaktív tárlatvezetések, filmvetítés, zseblámpás kincskeresés és történeti várséta is szórakoztatja a közönséget - közölte a szervező az MTI-vel.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés