bezár
 

art&design

2011. 11. 06.
Autotechnika szakkiállítás november 10-től Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Autotechnika szakkiállítás november 10-én nyílik Budapesten, a kőbányai vásárvárosban, félszáznál több kiállítóval - tájékoztatta a kiállítást rendező győri X-Meditor Kft. az MTI-t.

prae.hu

Az autófenntartó és javító szakma háromnapos rendezvényén ezúttal megjelenik több neves autóipari cég, valamint számos vállalkozás és szakmai szövetség vonultatja fel kínálatát.

A kiállításhoz kapcsolódó előadások és konferenciák a járműfenntartás kérdésköreit érintik.

A kiállítás első napja elsősorban a pályaválasztás előtt álló diákoké - ismertette Nagyszokolyai Iván, az X-Meditor munkatársa, az Autótechnika folyóirat főszerkesztője. Az előadások zöme nekik szól, csakúgy, mint a kiállítás pályaorientáló rendezvénye, amely egy helyre koncentrálja az autóipari képzési kínálatot és az autós állásajánlatokat, így állásbörze is egyben.

Az edu+work, azaz oktatás-képzés és ipar-munkahely elnevezésű bemutatón számos közép- és felsőfokú intézmény ismerteti képzési lehetőségeit. Emellett a standoknál munkáltatók várják az álláskereső szakembereket, köztük az Audi Motor Hungaria Kft. amely bemutatja a győri autós életpálya modellt. A modell az önkormányzat szakképző iskoláira, középiskoláira, a Széchenyi István Egyetemre és az Audi gyárra épül. A kiállítást diákok – előzetes regisztrációval – ingyenesen látogathatják. Regisztrálni lehet a http://autotechnika.hu/szakkiallitas-regisztracio.html címen.

A második nap programjai az autószervizek technikai fejlődésének irányait tekintik át. Ehhez kapcsolódóan szó lesz a hibridekről és a villanyautókról. Terítékre kerül a buszgyártás is, a témával foglalkozó előadás címe: A magyar buszgyártás biztos sarokpont a nemzeti ipar újraélesztésében.

Ugyancsak november 11-én országos autóflotta üzleti konferenciát tartanak a Hotel Expóban. A konferencia választ próbál adni az autóvásárlással kapcsolatos minden fontos kérdésre. A tanácskozáson az aktuális szabályozások mellett a 2012-ben hatályba lépő változásokról is tájékozódhatnak a résztvevők.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés