bezár
 

irodalom

2011. 10. 14.
Apokrif: harmadszorra is Sorköz a Csendes Létteremben
2011. október 24. 18h, Csendes Létterem, Budapest, V. ker., Ferenczy István utca 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Harmadik alkalmához érkezett az Apokrif irodalmi folyóirat beszélgetéssorozata, a Sorköz. A házigazda, Tamás Péter ezúttal a FÉL irodalmi folyóirat főszerkesztőjét, az Apokrifban rendszeresen publikáló Braun Barnát és a folyóirat idei évfolyamában bemutatkozó, prózában és versben egyaránt feltűnő tehetségű Tinkó Mátét faggatja - az esten természetesen el is hangzó műveikből kiindulva.

prae.hu

A zenét az Alone in the Moon frontembere, Várhidi Adrián szolgáltatja. A műsorban közreműködik Barna Zsombor és Bognár László (Proton Produkció). A belépés szokás szerint ingyenes, a helyszín szokás szerint a Csendes Létterem, kezdés 18 órakor.

Az Apokrif elsősorban az ELTE és a PPKE Bölcsészkarán üzemelő szellemi műhelyek által kiadott periodikum, amelynek nyomtatott és (a nyomtatottól némiképp eltérő) internetes felülete szándéka szerint teret enged fiatal, tehetséges alkotóknak, miközben magas színvonalon őriz és épít kulturális értékeket.

2011-től az Apokrif felelős kiadója a Palimpszeszt Kulturális Alapítvány. Mint a folyóirat szerkesztői a JAK szigligeti alkotótáborában tartott bemutatkozó estjükön bejelentették, az Apokrif 2012-től induló ötödik évfolyama immáron országos terjesztésben fog megjelenni.

2009 végén jelent meg Fráter Zoltán szerkesztésében, a Napkút kiadó gondozásában a folyóirat kilenc költőjének verseit közreadó, Beszámított veszteség című antológia, ami ide kattintva rendelhető meg.

Az Apokrif Hálózati Kiadása elérhető ide kattintva

Az Apokrif folyóirat megvásárolható: az Írók Boltjában, az ELTE BTK jegyzetboltjában, illetve a PPKE területén.



nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Horváth Iván (1948-2024)
Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről

Más művészeti ágakról

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés