bezár
 

zene

2011. 09. 29.
Új helyszínen a Jazzmozdony
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új helyszínen és új időpontban folytatódik a Budapesti Román Kulturális Intézet Jazzmozdony elnevezésű koncertsorozata: ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén este kilenc órától a Budapest Jazz Clubban várják romániai és magyarországi zenészek közös koncertjeivel a dzsesszkedvelőket.

prae.hu

A szeptember 29-i koncerten a Jazzmozdony romániai, németországi és magyarországi "kocsikkal közlekedik". Csütörtök este a Budapest Jazz Clubban Nicolas Simion Németországban élő román szaxofonos, Sorin Romanescu román gitáros, Lantos Zoltán hegedűs és Csuhaj Barna Tibor nagybőgős lép színpadra, a doboknál Jeszenszky György ül majd.

A Budapesti Román Kulturális Intézet tájékoztatása szerint a csütörtöki fővárosi koncert pénteken Szegeden a Grand Caféban "folytatódik". A belépés mindkét helyszínen ingyenes.

A korábban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal közösen szervezett programsorozat 2009 februárjában indult, és a KULTEÁ-ban az elmúlt két és fél év alatt húsz nagy sikerű koncert hangzott el - idézte fel az intézet közleménye.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés