bezár
 

zene

2011. 09. 25.
Belvárosi Művészeti Napok szeptember 28-tól
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállítások, koncertek és kézműves programok is várják az érdeklődőket a Belvárosi Művészeti Napokon szeptember 28. és október 2. között a főváros V. kerületében.

prae.hu

Az Aranytíz Kultúrházban szeptember 28-án a Belvárosi Ütőegyüttes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. Másnap egyebek mellett Jandó Jenő és Havas Judit Liszt és az irodalom című előadása, a Dési Huber István Képzőművészeti Kör nyitott műhely programja, a Jászi Galériában a Fanny Hensel együttes műsora, a Budapest Galériában Matzon Ákos Relief című tárlatának megnyitója várja a közönséget.

A Dovin Galéria programjai között beszélgetések, tárlatvezetések és köztéri szobortárlat szerepel szeptember 30-án. Ezen a napon a Veres Pálné utca 33. szám alatt Marco Bianchi Liszt koncertje, a Hercegprímás utca 9. szám alatt a Renaissance Manufaktúra Kézművesműhely foglalkozásai, a Szent István téren a Magyar Kézműves Szövetség bemutatói szórakoztatják a látogatókat.

A Garabonciás Együttes műsorát láthatja a közönség október 1-jén a Szent István téren, a Next Art Galériában gyermekfoglalkozások és könyvbemutató, az Eventuell Galéria és a FUGA BÉK közös programjában Szilasi Alex koncertje és Mácsai János zenetörténész előadása szerepel. Az Aranytíz a Belvárosi Cigányzenekar koncertjének és Gosztonyi János könyvbemutatójának ad otthont, míg az Ady Emlékmúzeumot Havas Judit előadóművész vezetésével tekinthetik meg az irodalom kedvelők.

Az Aranytíz Kultúrházban október 2-án Szakcsi Lakatos Béla és barátai jótékonysági koncertet adnak a tehetséges roma gyerekek megsegítésére, az Eventuell Galériában finn textil-designerek tárlatát tekinthetik meg az érdeklődők. A Szent István téren a Téblába Néptánccsoport fellépése és tánctanítás, a Szent István Bazilikában a Musica Sonora Kamarazenekar hangversenye várja a közönséget. A Szabadság kávéházban Havas Judit előadóművész Weöres Sándor verseit mondja el, a Kincses Belváros Egyesület sétát szervez a Szabadság térről indulva.

Az érdeklődőket a Falk Art Fórum kiállításai és egyéb programjai is várják a Falk Miksa utcában és környékén található galériákban, aukciósházakban és régiségboltokban.

Részletes programokat a belvárosi művészeti programokról a www.belvaros-lipotvaros.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés