bezár
 

zene

2011. 09. 23.
Jövő pénteken Budapesten lép fel Britney Spears
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bár még tart Britney Spears rövid pihenője az amerikai turné után, de hétvégén már megérkezett Európába; Londonban tölt el egy pár napot, hogy pénteken Kijevben megkezdje koncertsorozatát az öreg kontinensen.

prae.hu

A showt az eddigi kritikák Britney legjobb és leglátványosabb előadásaként emlegetik, a Femme Fatale turné joggal pályázhat az év szakmai díjaira, mind a technikai, mind a látvány kategóriákban.

Britney Spears on stage

A több szintes színpad adja a koncert alapját, amelyen a díszletek szinte számról-számra változnak. Az összesen 500 négyzetméternyi színpad emellett több hidraulikai és más technikai gépeket is rejt. A showban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak. A stroboszkóp használatára a bejáratnál és a koncert előtt is figyelmeztetik a közönséget.

A felszerelést 30 kamion, 6 teherautó és 8 busz szállítja városról városra, a felépítéséhez két nap kell, 6 targonca és közel 100 helyi technikus segítsége.

A show alatt Britney mellett 10 férfi és 6 női táncos lép színpadra, tucatnyi alkalommal váltva a ruhákat, és egy óriási színes, pörgős bulit adva.

Az I Wanna Go című dalban Britney-vel színpadon táncoló rajongók már délutántól együtt próbálnak az Arénában, a magyar fanok körében is óriási sikert aratott a lehetőség, minden játéknál égtek a vonalak a próbálkozók rohamától.
 
Britney Spears kijevi rajongói

Gyermekei is elkísérik Britney-t Szentpétervárra, ahol a helyi rajongók fergeteges hangulatot csináltak már a koncert előtt, reggeltől várva az arénánál kedvencük érkezését.

Britney Spears rajongói Kijevben

Végigtombolták a több mint két órás koncertet, a Hold It Against Me nyitódaltól egészen a Till The World Ends búcsúig. Természetesen a legnagyobb slágereket, mint a Toxic, ... Baby, One More Time, Womanizer, If U Seek Amy vagy a I’m A Slave 4 U óriási sikítás fogadta, ahogy Britneyt is színpadra lépésekor.

Az első európai show is bebizonyította, hogy Britney Spearst nem lehet leírni, rajongói kitartanak mellette, ő  pedig újra elindult trónja visszaszerzéséért.

Britney Spears on stage

A jövő pénteki budapesti buli előtt óriási az izgalom a magyar rajongók körében, most hétvégén valószínűleg mindegyikük a Class FM adását fogja hallgatni; hiszen azon túl, hogy Britney hétvége lesz a rádióban, két szerencsés nyertes személyesen is találkozhat majd az énekesnővel.

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.



nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés