bezár
 

zene

2011. 09. 22.
111 ezer aláírást gyűjtött a Zöld Pardon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pontosan 110 ezer 910 támogató aláírást gyűjtött össze április óta a Zöld Pardon vezetősége - jelentette be a szórakozóhely egyik tulajdonosa csütörtökön.

prae.hu

Az aláírásokat tartalmazó petíciót fél órával azelőtt adták át adták át a XI. kerületi (újbudai) önkormányzat képviselőjének, hogy elkezdődött a képviselő-testület ülése, amelyen döntést hoznak a szórakozóhely kéréséről, amelyben a bérleti szerződés meghosszabbítását kéri.

Kővári Zsuzsa, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa a petíció átadása után azt mondta az MTI-nek, hogy az aláírók közül 9377-en újbudaiak. Hozzátette: az önkormányzat névtelen bejelentésekre hivatkozik, amikor nem akarja meghosszabbítani a Zöld Pardon bérleti szerződését, miközben őket mintegy 111 ezren nyilvánosan támogatják.

A Zöld Pardon augusztus 1-jén nyújtotta be az önkormányzathoz kérelmét, amely szerint további öt évre – 2016. október 31-ig – bérelnék a Petőfi híd budai hídfőjénél fekvő területet. Az újbudai képviselő-testület csütörtökön, előre láthatólag este dönt a szórakozóhely sorsáról zárt ülésen.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés