bezár
 

zene

2011. 09. 07.
Pár hét múlva Budapesten Britney Spears
2011. szeptember 30.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Befejeződött Britney Spears amerikai turnéja, ami egyértelműen az énekesnő sikeres visszatérését hozta a koncert színpadra. A kritikusok nem győzik dicsérni Britney összeszedettségét, előadását és a fantasztikus show-t.

prae.hu

Jelenleg az énekesnő egy rövid pihenőt tart, ami alatt családjával nyaral, de szeptember 22-én Szentpéterváron megkezdi európai turnéját, és az első állomások között, szeptember 30-án Budapestre érkezik.

Rajongói nagyon várják már, hogy újra élőben láthassák kedvencüket, több közösségi fórumon is lelkesítik egymást, és megosztják legfrissebb információikat a koncertekről. Britney maga is napi szinten válaszolgat a Facebook és Twitter oldalára érkező kérdésekre.

Britney Spears

Az énekesnő a napokban két díjat is nyert az MTV gálán, és a díjátadón is remekül festett – látszik, hogy maximálisan összeszedte az életét.

Rengeteget próbáltam a show-ra, napi 6 órát táncoltam, de így is nagyon nehezen ment az elején.” - nyilatkozta a mostani remek formáját firtató kérdésekre. “Nagyon egészségesen étkeztem, azonban a diéta volt az újrakezdés legnehezebb része. Mellette egy trénerrel heti 6 napot dogoztam és az edzések végére tele voltam adrenalinnal - ez segített.

Britney tehát visszatért mind a slágerlisták élére, mind a koncertszínpadra, ami nagyban köszönhető édesapjának, aki 4 éve tulajdonképpen megmentette az énekesnő életét azzal, hogy felügyeleti jogot kért felette. “Jamie Spears szinte mindenhová elkíséri lányát, és erősíti minden fellépés előtt.” - kotyogta ki egy bennfentes.

Britney Spears

Britney gőzerővel dolgozik az utóbbi időben a turné mellett is, és nem engedi unatkozni rajongóit. Nemrég jelentkezett parfümjével, novemberben jelenik meg egy remix albuma és a Femme Fatale turné DVD-je is, amit Torontóban rögzítettek 3D-ben.

A popzenei szakma is örül az énekesnő visszatérésének, az utóbbi időben többen is tiszteletüket fejezték ki akaratereje kapcsán:

Nagyon szeretem Britney Spears-t is, annyira édes volt fiatalon, most pedig az amerikai álom megtestesítője lett, ami nem mondható el a legtöbb hírességről.” (Marina and the Diamonds)

Britney fantasztikus popsztár, senki nem lehet olyan, mint ő. Már hosszú ideje megtestesítője a popzenének és csodálatos a visszatérése. Mikor a popra gondolok, egyértelműen ő jut eszembe.” (Demi Lovato)

Imádom Britney-t, igazi túlélő és csak csodálni tudom azért, amit az elmúlt két évben véghez vitt.” (Miley Cyrus)

Britney minden csodálatot megérdemel. Pontosan tudom, milyen a padlóról felállni, de ő még rajtam is túltesz.” (Kylie Minogue)

Britney visszatérését tehát érdemes lesz megnézni!

Britney Spears

A budapesti koncertet is sokan várják már, de jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés