bezár
 

zene

2011. 09. 06.
Sztárzenekarok is demonstrálnak a Zöld Pardonért
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zöld Pardon megmentéséért jövő vasárnap sztárzenekarok lépnek színpadra a budapesti Műegyetem rakparton - közölte a Zöld Pardon kedden az MTI-vel.

prae.hu

Többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a Bikini és a Pál Utcai Fiúk is fellép, hogy "tiltakozzanak a népszerű szórakozóhely bezárása ellen" - olvasható a közleményben.

A megmozdulást a Facebook közösségi oldalon szervezik. A demonstrálókat arra kérik, hogy az eseményen zöld szín viselésével fejezzék ki támogatásukat.

A szervezők abban bíznak, hogy sikerül meggyőzniük az újbudai önkormányzat vezetőit, változtassák meg eddigi álláspontjukat - tették hozzá.

Jelen állás szerint a Zöld Pardon működése a jelenlegi helyszínen 2011. október 31-ig biztosított. Mint írták a XI. kerülethez nemrégiben beadott szerződéshosszabbítási kérelmet Hoffmann Tamás újbudai polgármester a lakossági panaszok magas számára hivatkozva utasította el.

A közterület-használati szerződés meghosszabbításának ügyében várhatóan a képviselő-testület szeptember 22-i ülésén születik döntés - tették hozzá.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés