bezár
 

film

2011. 08. 25.
Elizabeth Taylor lett minden idők legfotogénebb híressége
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elizabeth Taylort választották meg minden idők legfotogénebb hírességének - derült ki egy vezető fotó-, és informatikai internetes oldal felmérésből.

prae.hu

Az idén márciusban 79 éves korában elhunyt hollywoodi filmcsillag olyan hírességeket utasított maga mögé, mint a korábbi listavezető Jennifer Aniston, valamint a futballsztár David Beckham, akik jelenleg a második, illetve a harmadik helyen állnak a legfotogénebb sztárok rangsorában.

A fényképes szavazásra épülő felmérés során a válaszadók egynél több hírességre is leadhatták a voksukat - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában (www.telegraph.co.uk).

"A fényképek meghatározó részét képezik a hírességekhez fűződő kapcsolatunknak, és ezzel a tanulmányunkkal azt szerettük volna kideríteni, hogy a brit közönség szerint melyik híresség mutat a legjobban a lencse előtt" - mondta Rebecca Huggler, a felmérést készítő MyMemory.com internetes oldal társ-alapítója.

A dobogósok után Megan Fox, Audrey Hepburn, Marlon Brando, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Sophia Loren és James Dean következnek a rangsorban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés