bezár
 

art&design

2011. 08. 23.
Salsus a Pannonhalmi Művészeti Fesztiválon
2011. augsztus 26-27-28., Pannonhalma
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Augusztus 26-28. között nyolcadik alkalommal rendezik meg idén az Arcus Temporum Pannonhalmi Művészeti Fesztivált. A gazdag és különleges zenei, filmes, színházi programot kínáló fesztivál képzőművészeti programjának keretében idén a prae.hu egykori szerkesztőjének, Baglyas Erikának egy helyspecifikus installációját láthatják Pannonhalmára látogatók az arborétum kis barokk házában.

prae.hu

Baglyas Erika Saulus című installációja „szavak nélkül” azokról a dolgokról szól, amik az egyik pillanatban még vannak, majd a következőben már nincsenek. (Vagy legalábbis számunkra már nem láthatóak.) A barokk ház, ez a különös és rejtőzködő helyszín egy olyan művet fogad be a fesztivál idejére, amely – sajátos nappali és éjszakai életével, különleges anyagával, egyszerűségével és letisztultságával – arra kérdez rá, hogy akit elveszítünk, hogyan lesz mégis szótlan társa életünknek. Mi mondandónk marad még egymásnak, ha nincsenek szavaink?

A Salsus című installáció a fesztivál ideje alatt (2011. augusztus 26-27-28.) éjjel-nappal látogatható, megtekintése ingyenes.

A fesztivál egyéb programjai és részletes információk a honlapon találhatóak.


A fesztivál egyéb programjaira már csak a helyszínen lehet jegyet váltani.
Jegyárak:
Felnőtt: 1400,- Ft/fő/előadás
Diák: 1200,- Ft/fő/előadás
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés