bezár
 

színház

2011. 08. 20.
Nyilvános színházi évadnyitó sörrel és térzenével Pécsett
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Térzenével és egyebek mellett egy pohár sörrel is várja a közönséget nyilvános évadnyitójára kedden a Pécsi Nemzeti Színház, amely ezzel is szeretné növelni népszerűségét és látogatóinak számát.

Szkéné színház

"Nyilvános évadnyitót tartunk, mert a korábbinál jobban szeretnénk nyitni a közönség felé. Azt akarjuk, hogy az adófizetők jöjjenek el és vegyék birtokba azt, ami az övék" - mondta az MTI-nek Rázga Miklós direktor, aki első évadát kezdi a teátrum élén.

Közölte: a Pécsi Ércbányász Fúvószenekar térzenéje mellett 11 órakor nyílnak meg az intézmény kapui, ekkor kezdődik a bérletek árusítása. Az évadnyitó társulati ülést délben tartják, erre Páva Zsolt, Pécs polgármestere és mások mellett Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora is hivatalos.

Délután öt órakor emléktáblát helyeznek el a májusban elhunyt N. Szabó Sándor pécsi színész emlékére a szobaszínházban, amely ettől kezdve az ő nevét viseli.

Az érdeklődőket délelőtt egy pohár sörrel vendégelik meg, a látogatók kívül-belül megszemlélhetik a színházépületet, amelynek homlokzatát a közelmúltban felújították, erkélyét megerősítették, közönségforgalmi részét, vizesblokkjait, büféjét modernizálták, stukkóit újraöntötték és bearanyozták.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés