bezár
 

zene

2011. 07. 27.
Először rendezik meg Siófokon a Magyar Hal Napját
A különleges eseményre nevet vált a Kiscsillag együttes
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiscsillag(hal) néven lép fel a Magyar Hal Napjának esti koncertjén Lovasi András zenekara. Július 30-án olyan előadókkal együtt foglalják el a Coke Club színpadát, mint Csuka Mónika, a Harcsa Veronika Quartet, a Fish!, Busa Pista és az Irie Maffia, valamint a Halastó Kórus.

prae.hu

Nagy fogásokkal készül az első Magyar Hal Napjára az ötletgazda Lévai Balázs, akinek olyan sikeres produkciók szerepelnek már az életrajzában, mint a Bestseller, a Dob+Basszus vagy a Coke Club – MTV Icon programsorozat.

A Magyar Hal Napja egy önfeledt, eszement programokkal teli hedonista nap, ahol a halhoroszkóptól kezdve az aranyhal gyorsulási versenyen át a leghalvérűbb férfi választásig rengeteg játék és közösségi esemény szórakoztatja a Coke Club vendégeit” – nyilatkozta Lévai Balázs.

Kiscsillag zenekar

Ceremóniamesterként napközben Lovász László, a koncerteken pedig Hajós András teljesít majd szolgálatot, de Szalóczy Pál jól ismert hangja is felbukkan majd az éterben.

A programok már reggel elkezdődnek - aki nyitás után átlépi a Coke Club küszöbét, visszavonhatatlanul hallá változik erre a napra. A versenyekre, vetélkedőkre a helyszínen kell jelentkezni, de aki nem akar részt venni a műanyaghal horgászásban, vagy a balatoni „béjvaccsban”, az is biztosan jól érzi majd magát a vízben – vagy a fehér homokon.

Este 8-tól színpadra lép a Halastó kórus, a Harcsa Veronika Quartet, Csuka Mónika, a Fish!, Busa Pista és az Irie (Ponty)Maffia valamint a Kiscsillag(hal).

A Magyar Hal Napján minden program ingyenes. A programokról további információ megtalálható a www.cokeclub.hu oldalon.

Coke Club plakát


 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés