bezár
 

zene

2011. 07. 20.
Paul Van Dyk és a Drum & Piano a Coke Clubban
2011. július 20. Siófok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egy szokatlan zenei párosítás és a világ egyik legismertebb DJ producere kápráztatja el a Coke Club vendégeit a július 22-i hétvégén. Pénteken a több mint félszáz zenei díjat besöprő Paul Van Dyk áll a színpadra, szombat este pedig Havasi Balázs és Endi közös produkciója, a Drum & Piano nyújt kivételes zenei élményt.

prae.hu

A német DJ fenomén által kevert dallamokra az is biztosan ráismer, aki nem rajongója a trance mágusnak. Paul Van Dyk zenéje hallható mozifilmekben (egyikért Grammy-díjat is kapott), reklámfilmekben, és természetesen a rádiókban is sokszor elhangzott már a For an Angel, vagy a We are Alive című alkotása. A húsz éve pályán lévő DJ producer július 22-én, pénteken mutatja be a Coke Clubban, miért is tartják őt a világ egyik legjobb előadójának.

Paul Van Dyk plakát

Szombaton szintén egy megismételhetetlen és egyedi produkció veszi birtokába a színpadot, ami az idei év talán legkülönlegesebb zenei attrakciója lesz. Havasi Balázs zongoraművész újragondolta hangszere szerepét, párosította azt a dobokkal – amelyek mögött a Hooligans dobosa, Kiss Endi ül - és ebből a két külön zenei világból létrehozta a dob és zongora különleges párbaját, a Drum & Piano show-t.

Ez a produkció a közelmúltban a világ egyik legjelentősebb konferenciáján, a TED Global-on mutatkozott be Skóciában, ahol a közönség állva tapsolta a magyar zenészeket.

Július 23-án, szombaton Julia Carpenter is szerepet vállal az előadásban, amely ingyen tekinthető meg közvetlenül a Balaton partján, a fehér homokkal borított Coke Clubban.

Drum&Piano

A pénteki Paul Van Dyk estre elővételben kaphatók jegyek a Ticket Express (tex.hu) hálózatán, a program napján 3990 forintért lehet majd jegyet váltani a helyszínen.

A szombati koncerthez ízelítőt nyújt a www.drumandpiano.com weboldalon látható videó, a siófoki fellépésről és a Coke Club további programjairól pedig a www.cokeclub.hu oldalon található információ.

Drum&Piano plakát 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés