bezár
 

zene

2011. 07. 14.
A Gringo Sztár bemutatkozó koncertje a siófoki Coke Clubban
2011. július 15.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Áprilisban jelentették be, hogy megalakult Geszti Péter új együttese, a Gringo Sztár. Első közzétett daluk a Télen-nyáron nyár szinte azonnal a slágerlisták élére került. Az első videó klip tegnap debütált a televízióban, a bemutatkozó koncert pedig július 15-én, pénteken lesz a Coke Club színpadán. A koncerten és a VIP teraszon igazi sztár kavalkád várható. Fellép Janicsák Veca, Shodeinde Dorka és egy virtuális duettben Zorán is. A teraszra pedig az X-faktor többi sztárját várják.

prae.hu

A Coke Clubban tartja első koncertjét Geszti Péter új zenekara, a Gringo Sztár. A szövegíró-előadó néhány hónapja még zsűrizte az ifjú tehetségeket, mára pedig frontembere a reggae, jazz, rap, pop, ska és balkáni népzene ritmusait felhasználó együttesnek, amelyben Gereben Zita és Sapszon Orsolya oldalán tűnik fel.

Bizonyára elhangzik majd a Télen-nyáron nyár című dal is, amellyel ugyanazt a feelinget szeretnék átadni, amiről a Coke Club is szól: nyitottságról, nyárról, igényes zenékről és jó bulikról.

A július 15-i koncerten vendégszerepel majd Geszti Péter korábbi két mentoráltja, Janicsák Veca és Schodeinde Dorka, valamint egy különleges duettben közreműködik Zorán is.

Helyszín: Coke Club, Siófok, Nagystrand

Időpont: 2011.07.15. (péntek) 21 óra 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Kis Hajni filmjeiről – részlet a szerző megjelenés előtt álló könyvéből
Kiss Judit Ágnes: Tujaszörny és nyírfakobold, Pagony, 2024
Kulturális hanyatlás?
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés