bezár
 

építészet

2011. 07. 06.
Várják a nevezéseket a Média Építészeti Díjra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már lehet pályázni a Média Építészeti Díjra, amelyet idén október végén ítélnek oda. A jelentkezési határidő augusztus 8.

prae.hu

A szervező Építészfórum Kft. szerdai közleménye szerint a jó hangulatú, baráti versenyre olyan tervekkel és megépült épületekkel lehet regisztrálni, amelyek 2010. szeptember 23. és 2011. augusztus 8. között megjelentek, megjelennek az epiteszforum.hu oldalon.

Azok, akik eddig nem publikálták munkájukat az építészeti portálon, még megtehetik, ha eljuttatják tervük vagy megépült épületük dokumentációját a szerkesztőségbe.

A megmérettetésre az epiteszforum.hu-n már bemutatott munkák linkjével regisztrálhatnak az építészek és építészirodák, akik megépült épületekkel vagy tervekkel jelentkezhetnek, vagy végzett főiskolai, egyetemi hallgatók, akik diplomamunkájukkal szállhatnak versenybe.

Az újságírókból álló zsűri, amelyben az MTI is képviselteti magát, két kategóriában - megépült projektek és tervek - bírálja el a pályamunkákat, a már praktizáló építészek munkáit együtt a hallgatókéval. A beérkezett anyagokra a közönség is szavazhat majd az epiteszforum.hu és az index.hu portálokon.

A nyilvános zsűrizést és a díjátadót a Trafó Kortárs Művészetek Háza színháztermében tartják október 24-én. További részleteket a mediadij.epiteszforum.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

építészet

Breuer Marcell emlékkiállítás Pécsett
építészet

Interjú Merényi Dáviddal
építészet

Pesti Attilával az okosotthonok kérdéseit jártuk körbe
építészet

Szaúd-Arábia gigantikus beruházása

Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés