bezár
 

zene

2011. 07. 05.
Heineken Balaton Sound: már csak kettőt kell aludni
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ismét egy kihagyhatatlan hosszú hétvége: július 7-től beindul a Heineken Balaton Sound, a Balaton hangja. Idén – mások mellett – Snoop Dogg, David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Mika, a Portishead és az Underworld társaságában lehet bulizni és lubickolni! Idén még az időjárás felelős is a pártfogásába vette a fesztivált.

prae.hu

28, 32, 32, 33. Ez a számsor nem az előre várható napi látogatók száma ezer főben, hanem a Balaton-partra, a hétvégére prognosztizált hőség Celsius fokban. Tehát az biztos, hogy nagy meleg lesz, ehhez társul majd a kellemes, 25 fokos Balaton-víz ringatása és a több mint 200 előadót felvonultató programkavalkád.

Azt viszont eddig nem sejthettük, milyen kívánságokkal álltak elő a legnagyobb sztárok idén. Íme egy ezek közül. Már a VOLT kapcsán is megírtuk, hogy a nemzetközi sztárok példamutatóan környezettudatosak. A Soundon is szinte minden fellépő kijelentette, hogy nem akarja halmozni a szemetet, így nem szeretne műanyag étkészlettel enni, eldobható pohárból inni.
Heineken Balaton Sound(Forrás: Islander.hu)

A legnagyobb csapatot idén Snoop Dogg hozza, ő harmincharmad magával érkezik a Heineken Balaton Soundra. Tizenhét fővel jön a Tokyo Ska Paradise Orchestra, a japán banda előadása óriási show-nak ígérkezik. David Guetta hasonló élményt ígér, mint legutóbbi koncertjén. A Soundon újra koncertet adó dance-producer – a korábbi hírek szerint - igencsak pórul járt legfrissebb kislemezével, melyet még megjelenése előtt ismeretlenek eltulajdonítottak, majd az interneten tettek közzé. Guetta nyomozásba kezdett, egy volt Pentagon alkalmazottat bérelt fel a lopási ügy felgöngyölítéséhez. Ez utóbbi nem jön el a Balatonra.

Európai premiernek számít, hogy szombaton és vasárnap délelőtt DJ Yoga programmal várják a Zamárdiba érkezőket a fesztiválon. Ez az őrület évek óta hódít a tengerentúlon, a meghonosítója pedig egy ugyancsak Amerikába szakadt magyar hölgy.

Az már megszokott, hogy a fellépőket is lenyűgözi a balatoni táj, a naplemente, a tihanyi látvány és ki tudja még mi. Így több fellépő, köztük Dj Krush is, több napot tölt majd a Balatonon.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés