bezár
 

art&design

2011. 06. 30.
Márkus Gábor családi fényképe nyert a NEFMI-pályázaton
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Márkus Gábor családi fényképe nyerte a Családi Kaleidoszkóp című fotópályázatot; a díjat szombaton adják át a budapesti Millenáris Parkban.

prae.hu

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) ez év áprilisában hirdette meg a fotópályázatot azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a család jelentőségére, arra, hogy "család nélkül lehet élni, de nem érdemes".

A kiírásra Magyarország mellett Olaszországból, Portugáliából, Spanyolországból, Finnországból, Ukrajnából, Romániából és Lengyelországból érkeztek képek - közölte a minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

A fotográfiákat hattagú zsűri értékelte, elnöke Süveges Gergő televíziós műsorvezető volt. A közlemény szerint nem a képek minőségét, technikai adottságait vizsgálták, inkább annak hangulatát pontozták. Az érdeklődők a beérkezett pályaművekből válogatást láthatnak a parkban rendezett szabadtéri kiállításon péntektől 1 hónapon át, a teljes tárlatot a kaleidoszkop.kormany.hu oldalon tekinthetik meg.

A Nők Lapja rendezvényén a NEFMI sátorban kézművesfoglalkozás, kaleidoszkópkészítés szórakoztatja a látogatókat, emellett társasjáték-bajnokságot tartanak a Gémklub játékmesterei.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához

Más művészeti ágakról

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés