bezár
 

zene

2011. 06. 16.
Babel Sound Camp - Interaktív világzenei tábor
Időpont: 2011. július 16-24. Helyszín: a Fonyódligeti Gyermektábor a Balaton partján
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ha unod a dübörgő fesztiválokat és a hatalmas tömeget, de szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, de nem akarsz unatkozni, ha unod az agyonhallgatott slágereket, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

prae.hu

A zenei szakmában eltöltött évek tapasztalatai fontos momentumra hívták fel a szervezők figyelmét, mégpedig a dübörgő fesztiválok és az ezeket kísérő reklámdömping mellett megbújó valódi közösségi rendezvények eltünedezésére. Éppen ezért a mainstream zenei fesztiválokkal szemben egy interaktív világzenei táborral kínálnak alternatívát.

Boban Markovic

A békés, de tartalmas szórakozás iránti igény hívta életre a Babel Sound Tábort, amelyet július 16. és 24. között rendeznek meg a Fonyódligeti Gyermektábor területén. Céljuk, hogy egyszerre idézzék vissza a klasszikus balatoni nyarak hangulatát és teremtsenek újfajta, fesztiváltáboros klubhangulatot.

Két klasszikus értelemben vett zenei színpadot terveztnek, melyek mellett temérdek kisebb installáció és koncept-helyszín várja a közönséget.

Lajkó Félix

A tábor különböző pontjain délutánonként workshopokat tartanak. Itt mindenki számára nyitva áll a lehetőség, hogy világszerte ismert hangszer virtuózoktól tanulhasson. A workshopokon való részvételhez csak a belépőjegy megvásárlása szükséges. A tábor területén hangszerbérlést is biztosítanak.

Mindemellett egyedülálló lehetőség vár a fesztiválozókra, hiszen több hazai és külföldi zenekar előre jelezte, hogy fellépésük után nem utaznak haza, hanem egy-egy estét a táborban töltenek, azzal a céllal, hogy ők is részesei lehessenek a balatoni tábori hangulatnak.

Rackajam

A laza esti bulik után kötetlen beszélgetésekre kerülhet sor a fellépőkkel, miközben beindul a silent disco, szabadtéri kültéri vetítéssel.

Söndörgő

Lesz 2nd Face DJ set- Bolgár elektro disco kuriózumokkal, Analog Cuvee dj set, DJ Iration DJ set, éjjelente pedig a táncházé a főszerep, igazi kontyalávaló tűzről pattant muzsikával és közös jammelésekkel.

Napijegy: 2500 Ft!
Sátoros napijegy: 3500 Ft

Június 30.-ig kedvezményes bérlet vásárlási lehetőség, g
yermek és ifjúsági bérlet kedvezmények!

További jegyinformációk  és program ITT! 

Babel Sound Camp plakát
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Nils Frahm: Day

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés