bezár
 

zene

2008. 06. 29.
Megkezdődött a T-Mobile Kapcsolat koncertje
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pontosan az ígért időpontban, szombaton délután 18 órakor a hazai Back II Black együttes fellépésével megkezdődött a 12. T-Mobile Kapcsolat koncertje. Az este sztárvendége, Carlos Santana, fél nyolc körül lép a színpadra. A gitárművész a szervezők közlése szerint pénteken már megérkezett Budapestre.

prae.hu

A nagy tömeg akkorra várható, amikor Santana megkezdi  műsorát, az ,56-osok terére (a korábbi Felvonulás térre) folyamatosan áramlanak az emberek. Kissé szeles, de a korábbi napokhoz képest kellemesebb napos, száraz időben kezdődött a program.  

A tér számos pontján elhelyezett hangszórók biztosítják a megfelelő hangot, s a tér minden pontján jól láthatók a kivetítők is, amelyekről elsőként a Back II Black együttes be produkcióját kísérhették figyelemmel a jelenlévők. A koncertek kezdete előtt Rákóczi Ferenc és Kovács Áron televíziós műsorvezető szórakoztatta a közönséget. 

A T-Mobile koncertjei az elmúlt években komolyabb probléma nélkül zajlottak, s hogy ez az idén is így történjen, a tér több pontján látni rendőröket és mentőket.

A tér felé igyekvőknek figyelembe kell venniük, hogy a koncert környékén jelentősen  változott a forgalmi rend, s módosított útvonalon járnak a BKV járatai. A "kis földalatti" egészen a koncert végéig nem áll meg a Hősök tere megállóban.
nyomtat

További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés