bezár
 

irodalom

2011. 06. 09.
Megújult a Magyar Írószövetség honlapja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Írószövetség arculatváltásának egyik első lépéseként megújult a szervezet honlapja. A www.iroszovetseg.hu a korábbinál áttekinthetőbb struktúrával, modernebb designnal, frissített, naprakész információkkal várja a látogatókat.

prae.hu

Az írószövetség csütörtöki közlése szerint a honlap átalakítását házon belül, minimális ráfordítással oldották meg. A megújult weboldallal egyszerre egy új hírlevelet is elindítottak, amely rendszeresen tájékoztat majd a szövetség programjairól és a Bajza utcai székházban zajló eseményekről.

"A fejlesztés természetesen nem áll meg, hiszen szeretnénk például egy naprakész, fényképes írólexikont, működő fórumot, jól használható archívumot létrehozni a szövetség honlapján" - mutatott rá Szentmártoni János, a szervezet elnöke az MTI-hez is eljuttatott közleményben.

Mint az írószövetség tavaly novemberben megválasztott, eddigi legfiatalabb (35 éves) vezetője írja, szeretné, ha az elnöksége ideje alatt a Magyar Írószövetség arculata fokozatosan megújulna, korszerűsödne. Ennek egyik első és halaszthatatlan lépése volt a honlap megújítása.

"Az új weblap nemcsak a megújulást szeretné jelképezni, de a szövetség hatékonyabb kommunikációját is segíteni hivatott" - tette hozzá Szentmártoni János, megjegyezve: a Magyar Írószövetségnek több mint kilencszáz tagja van, akiknek ma már 40-50 százaléka napi rendszerességgel használja a világhálót, ez ugyancsak indokolta az oldal megújítását.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés