bezár
 

film

2011. 06. 07.
Brad Pitt októbertől Magyarországon forgat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Marc Foster rendezésében és Brad Pitt főszereplésével októbertől Magyarországon forgatják a World War Z című zombi thrillert - írta meg a Hollywood Reporter című filmes szaklap.

prae.hu

A lap felidézte, hogy a magyar kormány jóváhagyta a magyar filmgyártás megújításával megbízott kormánybiztos tervét, és most három évre szóló tervet vár Vajnától a hamarosan megalakuló Magyar Nemzeti Filmalap munkájáról.

A Hollywood Reporter az Andrew Vajnával készített korábbi interjúja alapján arról írt, hogy a magyar filmgyártásban zajló változások nem érintették a külföldi produkcióknak járó 20 százalékos adókedvezményt, ezért az ország továbbra is vonzó a külföldi gyártók szemében.

Valószínűleg emiatt érkezik Magyarországra a Marc Foster stábja Brad Pittel - olvasható a www.hollywoodreporter.com oldalon.

A World War Z az utóbbi évek egyik sikerkönyve, a zombi világháború története. A kötetet Max Brooks írta. A filmfeldolgozás a Paramount Pictures égisze alatt készül Brad Pitt produkciós cége, a Plan B közreműködésével.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés