bezár
 

art&design

2011. 05. 31.
Végzős designerek bemutatója a Merlinben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt évekhez hasonlóan a Modart végzős diákjai idén is megrendezik bemutatójukat. A diákok mini-kollekcióinak bemutatása mellett korábbi munkáik is bemutatásra kerülnek június 11-én a Merlin Színházban.

prae.hu

Az utolsó évfolyamba, illetve a vizsgára már csak a legtehetségesebb, legrátermettebb diákok juthatnak el, így biztosítva a magas szakmai színvonalat. Idén a diákoknak a saját terveik mellett egy közös feladatot is meg kellett oldaniuk. A nők életében a legszebb időszak az áldott állapot, ezért kényelmes, de ugyanakkor divatos terhes ruhát kellett tervezniük.

A vizsgakollekciók elbírálásához neves külső szakmai zsűrit kértek fel a szervezők. A zsűri elnöke Horváth Szilvia a Modart oktatási igazgatója. A vizsgabizottság francia tagjai: Véronique Soboul-Polchi és Xavier Chaumet a Mod’Art International, Paris oktatási igazgatói. A szakmai zsűri magyar tagjai többek között: Léber Barbara divattervező (Léber Barbara Couture), Benes Anita divattervező (Daalarna), S.Hegyi Lucia divattervező ( Luan by Lucia ), Sándor Szandra divattervező ( Nanushka ), Vajda-Mályi Zsuzsa divatújságíró ( Fashion Guide ), Ungor Tímea divatújságíró ( Fashiontime ), Szepes Ágnes ügyvezető igazgató ( Specialtex ).

A divatbemutató 2011. június 11-én 17:00-tól és aztán ismételten 19:00-tól lesz megtekinthető a Merlin Színházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.).
Modart Plakát


nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés