bezár
 

art&design

2011. 05. 21.
Norvég-magyar fotópályázatot hirdettek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Utazás a világ körül - 2011 - Norvégia-Magyarország címmel nemzetközi digitális fotópályázatot hirdet szeptember 15. beadási határidővel a Magyar Művelődési Intézet és a Képzőművészeti Lektorátus a Norvégiai Magyarok Baráti Körével együttműködve.

prae.hu

A pályázat célja, hogy az utazás közben szerzett vizuális élményeket minél többen megörökítsék és fotókiállítás keretében másoknak is bemutathassák. 2011-ben erre a pályázatra azokat a felvételeket várják, amelyek az elmúlt öt esztendőben Norvégiában vagy Magyarországon készültek.

A fotópályázaton életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet. A pályázat témája kötetlen. Műemlékfotók, portrék, eseményfotók, tájképek, természet- és állatfotók, városképek, makrofelvételek, hangulatképek egyaránt beküldhetők, maximum 10 digitális vagy digitalizált kép JPG formátumban, függetlenül attól, hogy Norvégia, vagy Magyarország mely pontján készültek. A felvétel utómunkálata csak az eredeti élmény vizuális hangsúlyát emelheti ki, de nem változtathat annak tartalmán.

A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni - minden képet külön csatolva mellékletként - a norvegia2011@gmail.com címre.

A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteniük, a nevezési lap letölthető a www.mmikl.hu oldalról. Az első öt nyertes 5-5 ezer forint értékű fotóművészeti albumot és oklevelet kap.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés