bezár
 

film

2011. 05. 12.
Woody Allen új filmjének címe Bop Decameron
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A jelenleg a cannes-i filmfesztiválon Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) című filmjével vendégeskedő Woody Allen soron következő alkotásáról röppentek fel hírek: a film címe Boccaccio nyomán Bop Decameron lesz.

prae.hu

A film forgatása nyáron Rómában, a Cinecittában kezdődik. A művet Giovanni Boccaccio Decameron című gyűjteménye inspirálta - írta meg az olasz sajtó csütörtökön. A rövid történetek összefűző ereje a szerelem, a szerelem erkölcse.



Woody Allen, Owen Wilson és Rachel McAdams a "Midnight In Paris" bemutatójához kapcsolódó fotózáson a 64. Cannes Film Festival alatt
(Május 11., 2011 - Photo: FlynetPictures.com)



Woody Allen filmje, a Bop Decameron a Boccaccio '70 című 1961-es produkciót is megidézi. A 40 éve készült film egy-egy részletét Federico Fellini, Luchino Visconti, Mario Monicelli és Vittorio De Sica rendezte. Mint ahogy az olasz mesterek munkája, Allené is négy epizódból áll majd. Ebből kettőnek Róma lesz a "főszereplője". A másik két részben olasz színészek állnak az előtérben.

Értesülések szerint a filmben feltűnik majd Roberto Benigni színész-rendező. Woody Allen gyakran hangot ad Benigni híres munkája, Az élet szép című film iránti rajongásának.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés