bezár
 

film

2011. 05. 10.
Schwarzenegger különválik feleségétől
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől, Maria Shrivertől.

prae.hu

A színész, politikus és neje - a néhai John Fitzgerald Kennedy elnök unokahúga - helyi idő szerint hétfő este Los Angelesben arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője.

A volt kaliforniai kormányzó és felesége közölte, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás után, együtt hozták meg a döntést. A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak. Csak arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.

Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert. Az egykori testépítő világbajnok és hollywoodi csillag két cikluson át volt Kalifornia kormányzója. Négy hónapja távozott tisztségéből, és bejelentette, hogy ismét forgatni kíván.

A házasság megromlásáról szóló hírek már Schwarzenegger hivatali idejének vége felé felröppentek. A különválás bejelentésével az is ismertté vált, hogy Maria Shriver kiköltözik a család brentwoodi villájából. A pár úgy fogalmazott, életük nagy változásokon megy át mind személyes, mind pedig szakmai téren, és arra kérte a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben magánéletét.

A republikánusokat erősítő színész és a "tősgyökeres" demokratának számító Shriver házasságkötését nagy érdeklődés kísérte annak idején. A menyegzőt a Kennedy család Hyannis Port-i birtokán tartották. Schwarzenegger és a televíziós riporterként dolgozó Shriver nyolc évvel az esküvő előtt ismerték meg egymást.

Férje kormányzói évei alatt Maria Shriver feladta újságírói pályáját, az utóbbi években az Alzheimer-kór elleni küzdelemmel foglalkozott.
A házasságot korábban a színész állítólagos molesztálási ügyei rázták meg, de a feleség kitartott férje mellett.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Alex Garland: Polgárháború
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés