bezár
 

art&design

2011. 05. 06.
Párizsba csábította a sztárokat az F&F
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elegancia, letisztultság, klasszikus vonalvezetés, stílusos, jól variálható darabok – ez jellemzi az F&F 2011/őszi-téli kollekcióját, amit egy nagyszabású, látványos divat show keretében tekinthetett meg a magyar közönség 2011. május 5-én este a VAM Design Centerben.

prae.hu

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az elegancia, a fények és a csillogás fővárosába, Párizsba repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták a színpadra, és a párizsi stílust tükrözték a kollekció egyes darabjai is.
F&F bemutató
Az eseményen nemcsak a divatszakma krémje, hanem számos híresség is részt vett: Debreczeni Zita, Horváth Éva, Orosz Barbara, Sütő Enikő, Ungár Anikó, Csomor Csilla, SP, Fluor Tomi, Lola, VV Béci, Vásáry André, Bársony Bálint és Szigeti Ferenc is az első sorokból nézte végig a látványos műsort és nyert betekintést a legújabb trendekbe. Többen közülük rendszeres látogatói az F&F divatbemutatóinak, hiszen az angol márka szezonról szezonra kreatív és nemzetközi szinten is magas színvonalú műsorral örvendezteti meg a magyar közönséget.

Az Angliában megálmodott divatbemutató idén is hatalmas stábbal, monumentális díszletekkel indult európai körútjára, melynek első állomása Budapest volt. A kollekció ezután még Prágában, Varsóban és Isztambulban is bemutatkozik.

A hírességek idén is lelkesen fogadták az új kollekciót, tetszésüket főleg a fekete, alkalmi viseletek nyerték el, de a szakma és a divat iránt érdeklődő sztárok nagyra értékelték a kibővült és változatos férfi kollekciót is.

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés