bezár
 

zene

2011. 05. 04.
Csütörtökön Shakira az Arénában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Most már tényleg csak pár nap, és a magyar rajongók másodszor is láthatják Shakirát Budapesten.

prae.hu

Az elmúlt hét a Táncolj Shakirával verseny jegyében telt, s a visszajelzések szerint mindenhol rekordjelentkezést könyvelhettek el a játékra. Miután a legtöbb helyen szavazáson is múlt a nyertes személye, így a lelkes rajongók mindent bevetettek, hogy övék legyen a lehetőség: saját rajongókat gyűjtöttek, megosztották videójukat vagy éppen szavazókat toboroztak.

Csütörtökön végül mindenki megnézheti, hogy ki lett végül az a 20 szerencsés, aki Shakirával táncolhatja a Waka Waka-t Budapesten.

Miután a produkció szinte mindent magával hoz a technikától kezdve a saját szakácsig és az öltöző berendezéséig; így meglehetősen kevés információ szivárgott ki az énekesnő igényeiről. Az eddigi helyszínen dolgozók azt vallják, Shakira nagyon közvetlen, kedves és barátságos mindenkivel; s bár meglehetősen kevés időt tud eltölteni egy-egy helyszínen, de élénken érdeklődik az adott ország aktualitásai és főként az oktatás ügye iránt.

Valószínűleg többen hallották már, hogy Shakira évek óta segíti alapítványán keresztül a hátrányos helyzetű gyermekek iskoláztatását; eddig 6 iskola épült Dél-Amerikában és Afrikában a segítségével, három hete pedig a hetedik intézmény alapkőletétele is megtörtént.

A budapesti koncertre az énekesnő csupán aznap délután érkezik meg Milánóból, és éjszaka már tovább is megy a következő helyszínre.

Kapunyitás 18.30-kor várható, Shakira valamivel 8 után lép színpadra, valószínűleg egy felvezető, közönséget bemelegítő DJ produkció után.

Jegyek limitált számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés