bezár
 

film

2011. 04. 27.
Van Alibid? – Mobilfilm pályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Tünet Együttes Alibi című zenés-táncos kihallgatása kapcsán, amely május 17-én az évadban utoljára kerül színpadra a Katona József Színház Kamrájában, 1 perces mobilfilm pályázatot hirdet. A téma: „alibi”.

A mobiltelefonnal készített, tetszőleges műfajú, legfeljebb 1 perc hosszúságú filmet töltsétek fel a YouTube videómegosztó portálra, a linket pedig a pr@tunetegyuttes.hu címre várjuk 2011. május 11 ig.

A Tünet Együttes Facebook profilján május 11-15. között lehet majd szavazni a videókra, a legtöbb lájkot kapó alkotás készítőjét két darab, a május 17-i Alibire szóló színházjeggyel, a második és harmadik helyezettet pedig a Filmszemle versenyprogramjában is szereplő Árnyékfilm DVD-jével jutalmazzuk.

A Tünet Együttes tagjai is szavaznak, az általunk legjobbnak tartott filmet egy Alibi-színházjeggyel és Tünet-ajándékcsomaggal díjazzuk. Május 17-i évadzáró Alibi előadásunk előtt a közönségszavazás első helyezettjét és a Tünet-díjas filmet lejátsszuk a Kamrában.

Valamennyi beküldött munka megtekinthető lesz a későbbiekben a Tünet Együttes honlapján. A jól ismert piros lufikkal pedig hamarosan ismét találkozhattok majd Budapest Tünet-közeli helyein, figyeljetek.

http://www.facebook.com/tunetegyuttes
http://www.tunetegyuttes.hu

Alibi – zenés-táncos kihallgatás másfél órában
2011. május 17. 19 óra Katona József Színház Kamra

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés