bezár
 

art&design

2011. 04. 23.
Nagyszabású tavaszi bemutatóra készül a hazai divatvilág színe-java
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hazai divatszakma legismertebb ifjú tehetségei veszik birtokba április utolsó két napján az idén debütáló Budapest Essential Looks rendezvény kifutóját, ahol nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnika, valamint mesterfodrászok és profi sminkesek is várják majd az érdeklődőket.

prae.hu

A nemzetközi mintákat követő divatnapokon Abodi Dóra, az Es Tu un Ange, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Makány Márta, Mojzes Dóra, Nanushka, a Nubu és a Use Unused tavaszi-nyári kollekcióival ismerkedhetnek meg a látogatók - sorolta a hazákban és külföldön is egyaránt ismert tervezőket Domak Ibolya, a rendezvény sajtófőnöke.

A fővárosi Eiffel téren április 29 és 30-a között felállított Divatsátorban egy nemzetközi sztárvendég, a Max Mara divatház aktuális kollekciója is bemutatkozik. A tervek szerint a nagyközönség ezentúl évente kétszer, tavasszal és ősszel is számíthat majd a nagyszabású trendeseményre, ahol mindig az aktuális évszaknak megfelelő tervezői kollekcióké lesz a főszerep - árulta el a sajtófőnök.

A mostani rendezvény különlegessége a KILL Routine elnevezésű párbaj lesz, ahol sztárfodrászok és divattervezők alkotta szuper-párosok mérik össze a tudásukat. A divatbemutatók mellett stílus- és smink tanácsadás, fodrászsarok, címlapfotózási lehetőség, fotókiállítás és nyereményjátékok várják a látogatókat. A rendezvény fővédnöke a nemzetközileg is elismert Anda Emília ruhatervező lesz.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés